Kjo është lista e plotë e kandidatëve per deputet nga koalicioni AAK-PSD

Koalicioni AAK-PSD ka publikuar listën e plotë të kandidatëve për deputet.
I pari që prin është Ramush Haradinaj, ndërsa pas tij është Visar Ymeri.

Kryetari i PSD-së, Shpend Ahmeti është i fundit në listë.

Sipas komunikatës që e ka dërguar AAK-ja, renditja e kandidatëve të listës është bërë përmes shortit të brendshëm, dhe përmban edhe simbolika për të cilat opinioni do të njoftohet pas dorëzimit në K QZ.

Daut Haradinaj shihet i 50-ti ne liste

Leave a comment