Motrat Mustafa janë këngëtaret shu më të pëlqyera të muzikës popullore shqiptare.

Ato u bënë të njohura që nga fillimi dhe këngët e tyre u bënë vetëm hite, 
Ato janë shumë të përfolura sidomos për jetën e tyre private e të cilën nuk po hezitojnë ta ekspozojnë në rrjete sociale.

Edhe kunata e tyre Medina është tash më e njohur për publikun.

Sot ajo ka publikuar një foto në të cilën shihet e veshur me stil sportiv dhe po duket shumë ndryshe nga ҫ’jemi mësuar ta shohim.

Leave a comment