AZeka: ‘Une jam i nominuari për kryeministër më i arsimuari’ (VIDEO) I nominuari për kryeministër nga PEK-u, Milaim Zeka tha se ai është i nominuari për kryeministër të vendit më i arsimuari për zgjedhjet parlamentare më 6 tetor. “Disa kandidat për kr…

Kryetari i Partisë Euroatlantike, Milaim Zeka, është i ftuar në emisionin Pressing Zgjedhor në T7.

Zeka ndër të tjera në këtë emision ka folur edhe për pozitën e partisë së tij në këto zgjedhje “Ne qëndrojmë më larg se koalicioni i AKR’së me Nismën”, ka thënë Zeka.

“I kanë bërë sondazhet partitë e mëdha të cilat na kanë dhënë këto informacione. Po ashtu edhe sondazhet e ndërkombëtarëve na vënë përpara tyre dhe na kanë thënë ne se kemi diku 8.5%. nuk do arrijmë nivelin e PDK, LDK apo Lëvizjes Vetëvendosje, por në tabelë Nisma dhe AKR nuk e kalojnë pragun”

“Ne do i kemi diku dhjetë deputetë në Kuvend”

Leave a comment